Ukleti lijenčina (1999)

IDLE HANDS (Originalni naziv)

horror fantastika crna komedija

Seksi egzorcistica Debi u lovu je na tinejdžera kojem je zloduh opsjeo ruku!

 
Režija: Rodman Flender
Scenarij: Terri Hughes, Ron Milbauer
Uloge: Devon Sawa, Seth Green, Elden Henson, Jessica Alba, Vivica A. Fox

Filmografija

Film Rodmana Flandera moderna je i krvava bajka o posljedicama uživanja lakih droga, nemara i nerazumijevanja roditelja... a prije svega, prvoklasna zabava za sve!..

Anton Tobias (Devon Sawa) napušeni je i besciljni sedamnaestogodišnjak čiji život prolazi u izmaglici marihuane i gledanju TV-a. Ukratko, savršeni kandidat za zloduha koji traži novo tijelo koje bi zaposjeo. Spoj krvoločnog zloduha i napušene protuhe rezultira pomalo neobičnom opsjednutošću; naime, zlo preuzima kontrolu nad Antonovom rukom i kreće na krvavi put umorstava. Prvi na redu su Antonovi roditelji, a zatim prvi prijatelj nadomak – ruke. I dok Anton pokušava izaći na kraj s neposlušnim udom i istovremeno izvesti djevojku Molly (Jessica Alba) na maturalnu večer, na njegovom je tragu opasna egzorcistica Debi (Vivica A. Fox )...

Fanovi ranih filmova Petera Jacksona doći će na svoje u ovoj mračnoj, crnohumornoj komediji. Očekujte odrezane ruke, iskopane oči, glave pričvršćene za tijelo priručnim vilicama i čitav asortiman drugih, vrlo sličnih trikova. Radnja filma frenetično će proletjeti, nakon niza uvrnutih i bizarnih šala. Pored seksipilne Jessice Albe ("Fantastična četvorka", "Sin City") u ulozi Antonove djevojke, pojavljuje se i energična heroina Vivica A. Fox (Vernita Green u Tarantinovom "Kill Bill: Vol. 1.").

Komentari (0)

Foto