Četiri sobe (1995)

Four Rooms (Originalni naziv)

komedija

Hotelski potrčko na prvom radnom danu doživljava četri bizarne dogodovštine

 
Režija: Robert Rodriguez, Alexandre Rockwell, ...
Scenarij: Quentin Tarantino, Allison Anders
Uloge: Tim Roth, Antonio Banderas, Madonna, Salma Hayek, Quentin Tarantino

Filmografija

Nova je godina u Mon Signor hotelu. Pratimo doživljaje Teda (T. Roth), kojem je ovo prva noć na poslu recepcionera. Noć će biti grozna, jer će ga u svoje sobe zvati vještice, čudnovati bračni par, a morati će čuvati i gangstersku djecu.

Radnja je smještena u hotel "Mon Signor", instituciju koja je 40-ih i 50-ih bila omiljeno svratište holivudske elite, a sada su došla teška vremena. Ted (T. Roth) se na Staru godinu tamo zapošljava kao hotelski potrčko i na prvom danu posla doživljava četiri bizarne dogodovštine (od kojih je svaku napisao i režirao drugi režiser).
U segmentu Allisona Andersa Ted će naletjeti na gomilu vještica kojima će biti neophodan sastojak za složeni magijski ritual. U segmentu Alexandrea Rockwella će ga pogreška dovesti do bračnog para koji se upušta u hiperbizarne sado-mazo seanse. U segmentu Roberta Rodrigueza mu je povjereno da čuva dvoje nestašne djece meksičkog gangstera, da bi na kraju Quentin Tarantino u svom segmentu još jednom demonstrirao svoju upućenost u filmofilske trivijalije replicirajući jednu epizodu serije "Alfred Hitchcock vam predstavlja".

Komentari (2)

Foto