subota, 04.07.2020 04:30

Dvornikovi (2006)

Dvornikovi (Originalni naziv)

show zabava

Reality show o svima znanoj i otkačenoj obitelji Dvornik

sez.1 ep.1Naizgled normalan vikend u obitelji Dvornik. Dino igra igrice, Danijela sprema stan, a Ella izbjegava obaveze. Dino i Danijela se pripremaju za odlazak na gažu u Zadar, pa Dino provodi cijeli dan pripremajući ploče koje će puštati tu večer. To nimalo ne oduševljava Ellu jer ona ne voli glazbu koju sluša njen tata. Dino pak misli da je njena ljubav prema punku samo prolazna faza. Ellu sve to jako nervira i ona samo želi da mama i tata što prije odu na put, a da joj prije odlaska ostave novce jer planira raditi tulum. U trenutku kada Ellin tulum završava, jer su klinci umorni, Dino tek počinje svoj nastup u zadarskoj diskoteci. Kada se Dino i Danijela vrate doma imaju što vidjeti... Obitelj se privremeno seli u hotel jer im se stan renovira, a prije selidbe treba sve pripremiti za dolazak radnika. To je za Dvornikove vrlo stresna činjenica. Dino je uspio razbiti jednu sliku, što je podiglo tenzije, pa prisustvujemo prvom u nizu prepucavanja između Danijele i Dina. Danijela Dinu već duže vrijeme predbacuje da ništa ne radi, a to se odražava na kućni budžet pa je krajnje vrijeme da napravi neku pjesmu. Dinu se to ne da jer  'ne osjeća trenutak za napad'. Zbog toga radije igra kompjuterske igrice.
 

Bez lažnog glamura Dvornikovi su otvorili vrata svoga doma i pokazali nam kako su sve obitelji na neki način slične. Oni su prepuni iznenađenja, oni su jedni i neponovljivi - Dvornikovi!...

Svima znana obitelj Dvornik nakratko će se vratiti na male ekrane u tri jednosatne epizode u kojima će biti predstavljeni najbolji dijelovi reality showa "Dvornikovi".
Dino Dvornik, kontroverzni umjetnik zanimljivog života, svojim nas je glumačkim umijećem, neposrednošću i velikim srcem uspio prodrmati tijekom ukupno dvadeset sedam epizoda i dvije sezone. Njegovi nestašluci i blistave dosjetke nasmijavali su nas do suza, kao i urnebesni Danijelini komentari na Dinov i Ellin račun.

Komentari (2)

Foto