Ponovno u akciji (2003)

LOONEY TUNES: BACK IN ACTION (Originalni naziv)

komedija animirani obiteljski

Kako bi spasio svog oca studijski zaštitar i animirani junaci kreću u potragu za draguljem

 
Režija: Joe Dante
Scenarij: Larry Doyle
Uloge: Brendan Fraser, Jenna Elfman Steve Martin, Timothy Dalton, Heather Locklear...

Filmografija

Realizirana efektnom kombinacijom igranog i animiranog filma, na način na koji je svojedobno snimljen i hit "Tko je smjestio Zecu Rogeru" Roberta Zemeckisa, komedija redatelja Joea Dantea ležerno je, frivolno, izuzetno dinamično, maštovito i duhovito ostvarenje. Vješto se poigravajući s nezaboravnim animiranim junacima klasičnih Warnerovih crtića i legendarnog Chucka Jonesa, poput mačka Sylvestera i kanarinca Tweetyja, kojota Đure i mnogih drugih.U glavnoj ulozi nastupa B. Fraser a njegovi su partneri J. Elfman ,S. Martin i T. Dalton.

Kate Hutton (J. Elfman), predsjednica odjela za komedije holivudske producentske tvrtke Warner Brothers sa snimanja novog filma animirane zvijezde Zekoslava Mrkve (glas Joea Alaskeya), brzopleto otpusti njegovog nerazdvojnog partnera i prijatelja Patka Dodu (također Joe Alaskey). Istodobno, Kate odluči otpustiti i simpatičnog DJ Drakea (B. Fraser), studijskog zaštitara koji mašta o karijeri kaskadera.

Temperamentni Patak Dodo ubrzo na ulici izazove kaos, a veće nevolje spriječi upravo Drake koji ga smiri i povede svojoj kući. Ondje mladića dočeka poruka njegova oca, slavnog glumca Damiena Drakea (T. Hutton), koji je osim toga i vrhunski špijun.

Čini se da je Damien otet, a ako ga njegov sin želi spasiti, mora hitno otputovati u Las Vegas i ondje pronaći dijamant Plavi majmun. U međuvremenu se pokaže da snimanje filma bez Patka Dode nije izvedivo, te Kate dobije zadatak vratiti ga što prije, pa i ona krene put Las Vegasa.

 


Komentari (1)

Foto