Ljubavni zov (2008)

SEX DRIVE (Originalni naziv)

komedija

Srednjoškolac kreće na putovanje sa prijateljima kako bi se susreo sa prelijepom djevojkom

 
Režija: Sean Anders
Scenarij: Sean Anders, John Morris
Uloge: Josh Zuckerman, Amanda Crew, Clark Duke, James Marsden, Seth Green, ...

Filmografija

"Ljubavni zov" je tinejdžerska komična avantura koja počinje u predgrađu Chicaga te završava u Knoxvilleu, u kojem Iana čeka prvo seksualno iskustvo. Naravno, prijeći 500 milja kako bi došao do privlačnog komada za njega je prava sitnica. Na put Ian pozove najboljeg prijatelja Lancea (Clark Duke) te prijateljicu Feliciju i ukrade bratov nabrijani sportski auto. Do Knoxvila društvo čekaju mnogobrojne avanture - sreću ljubomornog dečka, ludog autostopera, kradljivce automobila, a upoznaju i amišku zajednicu.

Ian (Josh Zuckerman) je upravo napunio 18 godina i sebe vidi kao posljednjeg djevca na svijetu. Radi u trgovačkom centru u prodavaonici krafni, a njegov stariji brat Rex (James Mardsen), koji nema problema u "hvatanju komada", podsjetnik mu je na sve ono što nema. Čak i njegov mlađi brat uspješniji je u šarmiranju djevojaka od njega - uspio je zavesti predmet njegovih snova, Feliciju (Amanda Crew). Naposljetku, Ian odluči pronaći djevojku preko interneta. Na onlinea date servisu upoznaje privlačnu plavušu Ms. Tasty (Katrina Bowden), koja je pristala biti njegova prva. Ona je zabavna, seksi i sve što je Ian ikada želio od djevojke. Jedino što sada dijeli Iana od njegovog prvog seksualnog iskustva jest 500 milja, jer Ms. Tasty živi u Knoxvilleu.
Mnogo komičnih trenutaka i bizarnih likova garantiraju urnebesnu zabavu, no, nemojte pomisliti da je "Ljubavni zov" komedija namijenjena izričito mlađoj populaciji. Uz podosta humora podobnog odraslima, ovaj film će svima priuštiti gomilu smijeha.

Komentari (4)

Foto