Amityville horror (2005)

The Amityville horror (Originalni naziv)

triler horror drama

Kuća u kojoj je živio hladnokrvni ubojica u potpunosti promjeni život mirnoj obitelji

 
Režija: Andrew Douglas
Scenarij: Scott Kosar, Jay Anson
Uloge: Ryan Reynolds, Melissa George, Jesse James, Jimmy Bennett, ...

Filmografija

Kathy i George kupuju strainsku kuću o kakvoj su uvijek sanjali.Iako im je niska cijena pobudila sumnje nisu odustali od kupnje čak ni kad su saznali da je u kući živio masovni ubojica.S vremenom svi su se promjenili iz dragih i srdačnih u agresivne i grube ljude.

Kada su George i Kathy Lutz kupili prekrasnu starinsku kuću na obali rijeke za malo novca, nakratko su posumnjali da možda postoji i neka kvaka u cijeloj priči. No, čak niti kada su doznali da je u kući stanovao okrutni masovni ubojica, nisu se predomislili, dapače, brzo su se uselili zajedno sa Kathynih troje djece iz prošloga braka.
No,počele su se događati čudne situacije koje su polako počele utjecati i na članove obitelji koji su se počeli mijenjati; Kathyna kći nekoliko se puta zbog svog bizarnog ponašanja našla u po život opasnim situacijama u koje ju je uvukao njezin imaginarni prijatelj, naravno, prethodno stradao u kući od ruke krvnika. I glava se kuće, George, od slatkorječivog i dragog očuha pretvorio u grubog i agresivnog čovjeka evidentno sposobnog ubiti cijelu obitelj.

Komentari (0)

Foto