U prolazu (2006)

Free Ride (Originalni naziv)

komedija

Novopečeni diplomac vraća se u rodni grad gdje pokušava osvojiti djevoku iz svojih snova

 
Režija: Robert Roy Thomas
Scenarij: Luke Del Tredici, Aaron Hilliard
Uloge: Josh Dean, Julia Lee, Steve Berg, Jordan Black, Chad Brokaw, Erin Cahill...

Filmografija

"U prolazu" je djelimično improvizana komedija koja u centar radnje stavlja Natea Stahlingsa (Josh Dean), novopečenog diplomca, bivšeg predsednika bratstva i surfera, koji se poslije studija vraća nazad kod roditelja u provincijski gradić...

Studij je završio, baš kao i razuzdane zabave, a Nate potpuno nespreman ulazi u svijet odgvornosti. S obzirom na to da je svoj život isplanirao samo do diplomske zabave, Nate će se odjednom naći oči u oči sa pravim problemima. Bez posla, novca i planova, on se vraća kući u provincijski gradić. Tako će i otkriti da je brak njegovih roditelja, već dulje vrijeme u krizi te da je njegova soba pretvorena u teretanu.

Jedina dobra vijest je da je Nate ponovo stupio u kontakt sa Amber (Erin Cahill), bivšom školskom prijateljicom, a loša vijest je da se ona nedavno zaručila i da će se udati za pet mjeseci. Nate će se sprijateljiti i sa Doveom (Dave Sheridan), mladićem koji je životni vrhunac doživio u srednjoj školi i sada tone sve dublje, zajedno sa svojim šleperom. "Naoružan" novim najboljim prijateljem, Nate kreće u misiju osvajanja djevojke svojih snova. Ovu brzopoteznu komediju oslanjenu na događaje iz stvarnog života napisao je i producirao Robert Roy Thomas.


Komentari (0)

Foto