Marinac iznad zakona (2006)

The Marine (Originalni naziv)

akcija drama

Umirovljeni marinac sukobljava se sa skupinom kradljivaca dragulja koji su mu oteli ženu

 
Režija: John Bonito
Scenarij: Michelle Gallagher
Uloge: John Cena, Robert Patrick, Kelly Carlson, Anthony Ray Parker, Abigail Bianca

Filmografija

Zvijezda "WWE Smackdown" i samoproglašeni "Doctor of Thuganomics", John Cena, ostvaruje eksplozivni akcijski debi u igranom filmu, u ulozi ranjenog američkog marinca koji se vraća kući i otkrije da je njegovu djevojku oteo okrutni kriminalac. Robert Patrick pojavljuje se u ulozi kriminalca koji je više nego spreman ubiti i ako to znači da će ostati izvan zakona, a zvijezda serije "Reži me Kelly Carlson" pojavljuje se u ulozi djevojke koja je u opasnosti.

John Triton (John Cena), marinac i heroj iračkog rata, otpušten je protiv svoje volje iz službe i vraća se kući. No kada skupina kradljivaca dijamanata pod vodstvom beskrupuloznog Romea (Robert Patrick) otme njegovu ženu Kate (Kelly Carlson), John kreće u potragu i ne želi se zaustaviti dok ne oslobodi svoju voljenu i kazni zločince.
John Cena je velika zvijezda u svijetu sportske zabave. Karijeru je započeo 2002. i uskoro je postao dvostruki i neporaženi prvak WrestleManije u SAD-u, a njegove borbe svaki tjedan gledatelji mogu pratiti u više od 100 zemalja širom svijeta. Dokaz popularnosti je 12 milijuna dolara zarađenih u 2004. samo na brendiranim produktima vezanim uz njegovo ime. Kao zanimljivost spomenimo da je 2005. za diskografsku kompaniju Columbia Records objavio album, koji se u prvom tjednu prodaje popeo na 15. mjesto Billbordove ljestvice najboljih hip hop albuma.

Komentari (10)

Foto