Pidžama party (2004)

SLEEPOVER (Originalni naziv)

komedija tinejdžerski

Kako bi popravile školsku reputaciju četri prijateljice se sukobe sa popularnim djevojkama

 
Režija: Joe Nussbaum
Scenarij: Elisa Bell
Uloge: Alexa Vega, Mika Boorem, Scout Taylor-Compton, Kallie Flynn Childress, ...

Filmografija

Četiri najbolje prijateljice očajne su u želji da poprave svoj socijalni status i školsku reputaciju. U borbi za nagradu ulaze u cjelonoćnu potjeru s jasno utvrđenim pravilima i bore se protiv razvikanih i popularnih ženskih suparnica, što će prouzročiti mnoštvo komičnih situacija...

Zadnjeg dana nastave, prije nego što će upisati prvi razred srednje škole, Julie (Alexa Vega) priprema pidžama party s trima najboljim prijateljicama - Hannah (Mika Boorem), Yancy (Kallie Flynn Childress) i Farrah (Scout Taylor-Compton). Četvorka će doživjeti avanturu života kada, uz reputaciju četiri mušketirke koja im se baš ne sviđa jer djevojke žele odavati dojam samosvjesnih i samostalnih mladih žena, pokušaju osvojiti srednjoškolsko mjesto za ručak pokraj fontane. Problem je u tome što će se morati boriti sa suprotstavljenim ženskim taborom, što će im u noćnoj zabavi i potjeri prouzročiti velike probleme. Treba im automobil koji će Yancy ukrasti od roditelja, a cure će se ušuljati i u noćni klub izbjegavajući pravila ponašanja na pidžama partyju koje je postavila Julieina majka. Naravno, neće nedostajati ni romantike te će Julie iskusiti svoj prvi poljubac. Djevojke će se ludo zabaviti, a sve će postati moguće i izazovno kao nagovještaj odlične zabave koja tek slijedi u srednjoj školi.

"Pidžama party" je pitka i zabavna ljetna tinejdžerska komedija koja će odnijeti dio publike tipično muškim filmovima, a ne smijemo podcijeniti ni mlađu publiku koja je prema mnogim istraživanjima najbolji potrošač. Ako vas zanimaju filmovi ovakvog sadržaja, onda će vas  film o ljetnoj pustolovini četiri prijateljice svakako zainteresirati i opustiti.

Glumačku ekipu predvodi mlada Alexa Vega koja se već s četiri godine počela pojavljivati pred filmskim kamerama, a s petnaest je postala dobitnica Young Artist Award za ulogu u „Spy Kids 2: Island Of Lost Dreams". Mogli smo je gledati u filmovima poput „Twistera" i „The Glimmer Man", gdje je glumila kćeri glavnih likova. Do sada je radila s najvećim talentima filmske industrije i pokazuje doista veliko glumačko iskustvo za djevojku svojih godina. Zapažena je i mlada glumica Mika Boorem koja nakon odličnog nastupa u filmu "Blue Crush" sve češće dobiva velike uloge.


Komentari (4)

Foto