Četiri Božića (2008)

Four Christmases (Originalni naziv)

komedija

Brad i Kate doživljavaju najgori Božić ikada - četiri puta za redom

 
Režija: Seth Gordon
Scenarij: Matt Allen, Caleb Wilson
Uloge: Reese Witherspoon, Vince Vaughn, Robert Duvall, Sissy Spacek, Jon Voight, ...

Filmografija

Kate (Reese Witherspoon) i Brad (Vince Vaughn) mladi su par, oboje od razvedenih roditelja koji su se svi oženili po drugi put. Ta ih činjenica stavlja pred nemoguću misiju - tijekom Božića moraju posjetiti sve četiri kuće u kojima sada žive njihovi roditelji.

Brad i Kate (Vaughn i Witherspoon) su sretno nevjenčan par iz San Francisca koji ima jedinstvenu blagdansku tradiciju: Svake godine krenu na odmor za božićne blagdane na neko osunčano mjesto, no činjenicu o tome gdje su naumili skrivaju od svojih obitelji . Ove godine su im rekli da idu na Burmu radi humanitarnog rada, no u stvari su se zaputili na Fiji i to samo radi zabave.
No zbog nevremena svi letovi su otkazani, i da bi stvar bila gora, uhvati ih kamera dok večernje vijesti prikazuju isječak o putnicima. Uhvaćeni su na djelu i od njih očekuje da se pojave kod svakog od njihovih četvero rastavljenih roditelja za Božić. Ako si dio neskladne obitelji (i siguran si da je to tako), tada samo zamisli svoj najgori Božić ikad, I pomnoži to sa četiri.

Komentari (2)

Foto