U ime časti (2000)

RANGERS (Originalni naziv)

akcija

Vojni rendžeri moraju spriječiti oslobađanje opasnog teroriste i otkriti skrivene izdajice

 
Režija: Jim Wynorski
Scenarij: Steve Latshaw
Uloge: Glenn Plummer, Matt McCoy, Corbin Bernsen, Dartanyan Edmonds

Filmografija

Mentalitet ljudi koji su spremni staviti sve na kocku u ime časti, domovine i pravde ocrtan je do najsitnijih detalja u ovom akcijskom filmu žestokog tempa. Neprestana akcija i spektakularni sukobi odlika su svakog akcijskog izdanka, a "U ime časti", redatelja Jima Wynorskog, koristi kombinaciju čiste akcije s elementima špijunskih trilera, najizraženijih u liku snalažljivog senatora, kojeg utjelovljuje znano televizijsko lice Corbin Bernsen ("Zakon u Los Angelesu"). Ostatak glumačke ekipe predvode pouzdani akcijski glumci Glenn Plummer i Matt McCoy...

Nakon supertajne misije koja je uzrokovala smrt brojnih sukobljenih, elitni vojni rendžeri vraćaju se u Ameriku vodeći sa sobom jednog od najopasnijih bombaških terorista kako bi ga izveli pred sud. Iako ih čeka zasluženi odmor, Scott Broughten (Matt McCoy) i njegovi komandosi moraju se, međutim, suočiti s novim problemima.
Jedan od operativaca CIA-e, ostavljen od svojih kolega u propaloj misiji, želi se osvetiti pod svaku cijenu te ne preza ni od suradnje s teroristima koji planiraju osloboditi svog vođu. Uz pomoć snalažljivog senatora (Corbin Bernsen), komandosi će morati otkriti skrivene izdajice i spriječiti teroristički naum.

Komentari (0)

Foto