Superheroj Spiderman (2008)

Spectacular Spider-Man (Originalni naziv)

akcija animirani avantura

Peter Parker je netipični 16-godišnjak s tek otkrivenim super moćima u borbi sa kriminalom

 
Režija: Victor Cook
Scenarij: Stan Lee
Uloge: Sven Šestak, Jelena Majić, Hana Hegedušić, Mira Bosanac, Željko Duvnjak, ...

Filmografija

Crtana serija nastala je prema Marvelovom stripu, odnosno filmskom mega hitu 'Spiderman' kojeg smo do sada imali priliku gledati u tri izrazito uspješna i gledana nastavka.

Peter započinje borbu protiv kriminala te iako paralelno vodi život kao i većina njegovih vršnjaka, tu je uvijek briga i pomaganje nedužnima. Mitologija o čovjeku – pauku se nastavlja, odnosno tek započinje! Običan mladić postaje superheroj, a kako će se s tom činjenicom nositi njegov prijatelj Harry Osborn i simpatija Mary Jane Watson tek je za vidjeti. Serija prati školske dane Petera Parkera.

Nakon što je Petera ugrize pauk svijet je dobio novog super heroja koji će spasiti mnoge, a uz to još mora učiti za školu i na vrijeme završiti domaću zadaću!
Radnja crtane serije započinje četiri mjeseca nakon što Peter zadobije sudbonosni paukov ugriz i pretvori ga u superheroja Spidermana. Još uzrujan nakon smrti ujaka Bena, Peter se teško noseći se sa svojom boli, cijele ljetne praznike provodi rješavajući razne kriminalne slučajeve.

Mladi Spiderman Peter osim što po prvi puta susreće svoje neprijatelje i spašava grad od negativac, upoznaje i ljubav svog života.
I dok se bori protiv sitnih lopova i kradljivaca automobila, Peter primjećuje kako mu to nije dovoljan izazov. Zabavno je, i ispunjava ga dobrim osjećajem, no njegov život kao život superjunaka dobiva smisao tek kad se suoči s prvim pravim super zlikovcem - Vulturom.


Komentari (0)

Foto