Pakleno unaprijeđenje (2007)

Moving McAllister (Originalni naziv)

komedija

Mladi odvjetnik spreman je na sve kako bi ostvario uspješnu karijeru

 
Režija: Andrew Black
Scenarij: Ben Gourley
Uloge: Mila Kunis, Ben Gourley, Jon Heder, Rutger Hauer

Filmografija

“McAllisterova selidba” komedija je koja dokazuje da nespojiv par može pronaći ljubav na nevjerojatnim mjestima. Ben Gourley je Rick Robinson, potpuno nepripremljeni vježbenik koji ima samo četiri dana do vrlo važnog ispita, no umjesto da se prihvati knjige on kreće na put kako bi učinio uslugu za svog šefa.

Priča prati Ricka Robinsona (Gourley), niskopozicioniranog vježbenika prestižne odvjetničke tvrtke u Miamiju, koji sanja o partnerstvu. Da bi impresionirao najboljeg odvjetnika u tvrtki, Maxwella McAllistera (Hauer), odluči mu učiniti uslugu koja bi ga mogla skupo stajati. Samo pet dana prije pravosudnog ispita Rick je zadužen za selidbu McAllisterove najvažnije stvari na svijetu: seli njegovu zavodljivu, ali nedodirljivu nećakinju Michelle (Kunis).

U ne baš sjajnom kombiju, nespojivi par započinje putovanje po Americi. Putem susreću brojne prepreke i nezaboravne ljude, poput slobodoumnog autostopera Orlicka Prescotta Hopea (Heder), koji ih, suprotno Rickovim očekivanjima, usporavaju na putovanju.     Ipak, tijekom avanture Rick uviđa da u životu nije važno samo postati uspješan odvjetnik.


Komentari (0)

Foto