Božić obitelji Ramiro (2004)

George Lopez Christmas (Originalni naziv)

komedija drama

Henry mora ispuniti želju bolesnog dječaka i biti barem na Božić ljubazan prema svima

 
Režija: Eric Laneuville
Scenarij: Jim Burnstein, Garrett K. Schiff
Uloge: George Lopez, James Kirk, Lisa Vidal, Bianca Collins, Dan McLean, ...

Filmografija

Harry je bezobrazan,arogantan provokator koji jednostavno kao da nije čuo za ljubaznost.Jednoga dana prije Božića u eteru izvrijeđa 15-godišnjeg dječakak koji i sam želi postati sportski novinar kao Harry.Kako bi se iskupio i popravio štetu kada je saznao da je dječak teško bolestan mora udovoljiti dječakovoj želji koja za Harrya nije nimalo jednostavna.

Božić je, ali dobra volja ne znači ništa sportskom novinaru Henryju Ramiru (George Lopez), najvećem provokatoru u Chicagu. Zbog žestokih uvreda, zajedljiva humora i drska stava ima ugled pravog navijača među obožavateljima, a za svoju obitelj, ženu Dianu (Lisa Vidal) i nesigurnu kćer, tinejdžerku Oliviju (Bianca Collins), predstavlja sramotu.

I baš kad se čini da nikakve suze, prijetnje, čak ni poljuljan brak neće spriječiti Henryja u njegovo načinu života, on pretjera s omalovažavanjem 15-godišnjeg slušatelja po imenu Michael (James Kirk), koji zastupa pozitivno razmišljanje.

Kad Henry otkrije da dječak, koji i sam želi postati sportski novinar, boluje od rijetke srčane bolesti, vrijeme je za brz popravak štete, a navijačka majica neće biti dovoljna. Treba ispuniti Michaelovu želju te prema svima biti ljubazan čitav jedan dan.


Komentari (0)

Foto