Nevolje s Dee Dee (2005)

The Trouble with Dee Dee (Originalni naziv)

komedija

Životni problemi neukrotive bogatašice, Dee Dee Rutherford

 
Režija: Mike Meiners
Scenarij: Bob Brown, Mike Meiners
Uloge: Lisa Ann Walter, Kurtwood Smith, Mason Gamble, J.P. Manoux, ...

Filmografija

Ekscentrična bogatašica pokušava promijeniti život nakon što je naglo napuste otac, koji joj je do sada bio jedini izvor prihoda, i sin tinejdžer. Vatrena Dee Dee dati će sve od sebe kako bi svijetu dokazala da može preživjeti bez luksuza na koji je navikla.

Dee Dee Rutherford (Walter) nikad nije uspjela shvatiti što njezin otac, Bill (Smith), želi od nje. Kao voda i ulje, njih dvoje vode sasvim različite i odvojene živote posljednjih 15 godina – Bill upravlja svojom tvrtkom Fortune 500 iz grada, s Dee Dee na grbači, te održava bezbroj neobveznih veza sa ženama u svojoj ljetnoj rezidenciji. Sad, uoči odlaska u mirovinu, Bill shvaća da mu je preostao još jedan posao: da od svoje hirovite kćeri napravi pravu ženu.

Dok postavlja pravila, otkrit će da je Dee Dee sposobna učiniti mnogo više negoli on to misli, te će uskoro osjetiti da vlastitom taktikom više muči samog sebe nego nju. Dok Dee Dee pokušava poraziti oca, shvaća da „ne zna biti nitko drugi“ doli komplicirana, neobrazovana, neuništiva ona, željna avanture. Na kraju jedno drugo dovedu do iznenađujućeg otkrića što je to što Bill doista želi.


Komentari (0)

Foto