Kod kuće je najljepše (2006)

Failure to Launch (Originalni naziv)

komedija romantika

Kako bi ga prislilili da napusti kuću roditelji svome odraslom sinu namjeste prekrasu ženu

 
Režija: Tom Dey
Scenarij: Tom J. Astle, Matt Ember
Uloge: Matthew McConaughey, Jerrod Paige, Sarah Jessica Parker, Justin Bartha, ...

Filmografija

Konačno je stigao film koji su svi roditelji velikih maminih maza dugo iščekivali. Sarah Jessica Parker ponudit će vam jedinstvenu formulu kako potaknuti vašeg sina da se osamostali i postane pravi muškarac. Mame i tate, ne bojte se! Ima nade za vaše odrasle bebe!

Upoznajte Paulu (Sarah Jessica Parker), lijepu i ambicioznu mladu ženu s najneobičnijim poslom na svijetu. Naime, ova je ljepotica kao svoju životnu profesiju odabrala ukroćivanje "maminih sinova" koji se ni u srednjim tridesetima ne mogu odvojiti od roditeljskog doma. Njezin novi klijent je Tripp (Matthew McConaughey), šarmantni tridesetogodišnjak koji ima zanimljiv posao, ludi automobil, strast za jedrenje, prekrasnu kuću i roditelje u njoj! Poziv upomoć Trippovih roditelja, Ala (Terry Bradshaw) i Sue (Kathy Bates), koji se nadaju kako će njihov mezimac konačno postati samostalan muškarac, za profesionalku poput Paule, koja svojim lukavim planom navede "mamine sinove" da se u nju zaljube pa ih ostavi zbog njihove nezrelosti kako bi se na kraju odselili od kuće, zavesti Trippa nije nikakav problem. Sve dok se ne zaljubi u njega...
Mladi, ali uspješni redatelj Tom Dey okupio je zvučna holivudska imena u ovoj urnebesnoj komediji obojenoj romantikom o maminoj mazi koja se ni u svojim srednjim tridesetima nikako ne može odvojiti od mamine suknje. Glumačku postavu predvode omiljeni glumci prvenstveno ženske publike - ljepotan Matthew McConaughey ("Sahara", "Kako se riješiti frajera u 10 dana") i uzor mnogim djevojkama, slavna Carry iz "Seks i grada", Sarah Jessica Parker. Nikako se ne smije zanemariti ni sporedna uloga veličanstvene Oskarovke Kathy Bates. Ako ste u potrazi za filmom koji će vas 90 minuta neprekidno nasmijavati ili kojim želite vašu ljubav/sina podučiti važnoj životnoj lekciji, "Kod kuće je najljepše" svakako je pravi izbor za vas.

Komentari (0)

Foto