Braća (2001)

THE BROTHERS (Originalni naziv)

komedija drama

Četvorici prijatelja šokantno otkriće mijenja u potpunosti pogled na život i žene

 
Režija: Gary Hardwick
Scenarij: Gary Hardwick
Uloge: Morris Chesnut, D.L.Hughley, Bill Bellamy, Shemar Moore, Gabrielle Union, ...

Filmografija

Nakon što su cijeli život igrali prema vlastitim pravilima i prohtjevima, četvorica prijatelja koji iznad svega vole žene i seks morat će napraviti ono za što su vjerovali da je nemoguće - odrasti.

Pametni, uspješni i privlačni Jackson Smith (Morris Chesnut), Brian Palmer (Bill Bellamy), Derrick West (D.L. Hughley) i Terry White (Shemar Moore) su prijatelji i suputnici koji su povezani neuspjesima i uspjesima u ljubavi, ali i komičnim istraživanjem svih neobičnih strana suprotnog spola. Između ljubavi prema yuppie karijerama kojima su odani (bankar, odvjetnik, liječnik i plejboj), košarci i uživanju u raznim barovima, oni prije svega vole žene, i to u neograničenom broju. Međutim, šokantno otkriće potpuno će izmijeniti njihov pogled na život i žene, a na kušnji će biti i njihovo do tada neraskidivo prijateljstvo.

Muškarci izbjegavaju predanost u ljubavnim vezama, a žene joj teže.Ova dobro poznata životna istina lajtmotiv je mnogih komedija i romantičnih drama, a film "Braća" donosi istu temu, samo na drukčiji način. Nadvladavajući stereotipe pop-kulture koja prevladava u filmskoj industriji, redatelj i scenarist "Braće" Gary Hardwick, postavit će prava pitanja i dati prave odgovore o takozvanom ratu spolova. Gledatelji će mnogo naučiti iz priče četvorice izvrsnih glumaca koji se ne žele odreći privida slobode u ime ljubavi. 


Komentari (0)

Foto