Bolje ostati samac (2006)

Confetti (Originalni naziv)

komedija romantika

Tri mlada para bore se naslov najoriginalnijeg vjenčanja godine

 
Režija: Debbie Isitt
Scenarij: Debbie Isitt
Uloge: Martin Freeman, Jessica Hynes, Stephen Mangan, Meredith MacNeill, Robert Webb

Filmografija

U ovoj komediji tri para prolaze pakao koji je zapravo najsretnije razdoblje njihova života. "Bolje ostati samac" drugi je veliki filmski hit redateljice Debie Isitt (Nasty Neighbours). a jedna od zanimljivosti vezanih za film je da su svi dijalozi nastali kao improvizacija glumačke ekipe tijekom samog snimanja filma.

Confetti je najprestižniji britanski časopis o vjenčanjima, a izdavač Antoni (Carr) i urednica Vivien (Montagu) stvorili su karijeru od dokumentiranja vodećih trendova u ceremonijama vjenčanja. Antoni i Vivien odlučuju organizirati natječaj ne bi li našli najoriginalnije vjenčanje u Britaniji; osoblje Confettija suzit će izbor na troje kandidata, organizirati njihova vjenčanja i nagraditi dobitnike glavne nagrade objavljivanjem glamuroznih slika u časopisu i novom kućom vrijednom 500 000 funta.

Ne prođe dugo od objavljivanja finalista: to su Josef i Isabelle (Stephen Mangan i Meredith MacNeill), entuzijasti u tjelovježbi koji žele  vjenčanje na temu tenisa; Matt i Sam (Martin Freeman i Jessica Stevenson), čije će vjenčanje biti inspirirano holivudskim mjuziklima te Michael i Joanna (Robert Webb i Olivia Colman), par naturista koji rijetko nosi odjeću i žele biti goli tijekom svoje ceremonije vjenčanja.

Veterani u poslu planiranja vjenčanja, Archie Heron (Vincent Franklin) i Gregory Hough (Jason Watkins) zaposleni su da pomognu parovima da vjenčanje bude dan koji će zauvijek pamtiti, iako se oni sami svog posla neće sjećati s velikom radošću.


Komentari (0)

Foto