Pretjerana sila 2: Osveta (1995)

Excessive Force 2: Force on Force (Originalni naziv)

akcija

Bivša tajna agentica istražujući ubojstvo mafijaša dobiva priliku za osvetu

 
Režija: Jonathan Winfrey
Scenarij: Mark Sevi
Uloge: Stacie Randall, Dan Gauthier, Mandingo Warrior, Bradford Tatum, ...

Filmografija

Sukobite li se s ovom agenticom, napravili ste kobnu pogrešku. Stacie Randall je neustrašiva i nezaustavljiva akcijska heroina u uzbudljivom filmu "Pretjerana sila: Osveta".

Bivšu pripadnicu specijalnih policijskih postrojbi, a sada privatnu istražiteljicu, Harley (Stacie Randall) mjesna policija poziva kao pomoć u slučaju mafijaškog ubojstva. Harley ima indicije kako će istragom ovog ubojstva naći ono što zapravo traži - svog bivšeg nadređenog, koji joj je bio i ljubavnik, Francisa Lydella (Dan Gauthier), čovjeka koji je pucao u nju kada je odbila pridružiti se timu plaćenih ubojica. Međutim, Harley je preživjela i na umu joj je jedna jedina stvar, a to je osveta.

Iako radnjom nepovezan sa svojim prethodnicima iz akcijskog serijala "Pretjerana sila", ovaj je naslov odličan primjer niskobudžetnoga akcijskog filma atraktivnih scena pucnjave, potjera i fizičkih obračuna. Posebna zanimljivost leži u tome što glavni lik nije, kako smo navikli, muškarac, nego žena, a Stacie Randall se pokazala itekako dostojnom ovoga zadatka jer je uz svoju ljepotu filmu donijela i izraženu fizičku spremnost. Redatelj Jonathan Winfrey za pomoć se prilikom koreografije borbi obratio iskusnima Jamesu Lewu i Phillipu Tanu pa ne čudi postignuta uvjerljivost.

Komentari (0)

Foto