Daleko od očiju (2000)

CLOSER YOU GET (Originalni naziv)

komedija

Kako bi pronašli pravu ljubav Irski momci oglasom pozovu mlade žene u svoje izolirano selo

 
Režija: Aileen Ritchie
Scenarij: Herbie Wave, William Ivory
Uloge: Ian Hart, Sean McGinley, Ewan Stewart, Ruth McCabe, Niamh Cusack, Patt Shortt

Filmografija

Fantastična komedija pruža mnogo smijeha, zabave, odlične glume Iana Harta ("Ripley Under Ground", "Sherlock Holmes and the Case of the Silk Stocking") i Seana McGinleya ("The Mighty Celt", "On a Clear Day"), a zavirimo li malo dublje, pronaći ćemo pregršt zanimljivih životnih pouka...

Nekim muškarcima teško je prepoznati ljubav koja im je pred očima kada posvuda ima toliko lijepih žena koje treba osvojiti.Prošle su godine otkad su se posljednji put čula svadbena zvona u selu na krševitoj irskoj obali, a rješenje problema nije na vidiku jer u selu ima samo nekoliko zanimljivih žena, a romanse nisu česte. Međutim, irski momci ne odustaju tek tako i smišljaju vragolastu dosjetku - oglasom pozvati uzbudljive žene između dvadesete i dvadesetprve godine u svoje izolirano selo. Cijeli grad doznao je za oglas koji je naoštrio svačija osjetila maštanjima o dugo očekivanoj ljubavi koja bi mogla doći zahvaljujući oglasu. Hoće li neka djevojka odgovoriti na javni poziv ili će momci sreću naposljetku pronaći u svojoj neposrednoj blizini?

U ljudskoj je prirodi maštati, težiti svojim ljubavnim idealima i slijepo žudjeti za srećom pa često i ne primjećujemo da nam je ona nadohvat ruke.


Komentari (0)

Foto