Otrovna Ivy: Novo zavođenje (1997)

Poison Ivy: The New Seduction (Originalni naziv)

triler erotika

Zgodna i zavodljiva djevojka pokušava razoriti obitelj svojom mrežom laži i ubojstva

 
Režija: Kurt Voss
Scenarij: Karen Kelly
Uloge: Jaime Pressly, Megan Edwards, Michael Des Barres, Greg Vaughan, Susan Tyrrell

Filmografija

Seksualnost postaje oružje kada Ivyna prelijepa i zavodljiva sestra isplete mrežu laži i ubojstva unutar malograđanske obitelji koja nije mogla ni pretpostaviti kakva će je nesreća zadesiti...

Ivyna sestra Violet (Jaime Pressly) dolazi u posjet obitelji Greer, kod koje je njezina majka radila kao služavka, ali su je otpustili zbog ljubavne afere. Ubrzo se situacija u obitelji Greer mijenja jer Violet pokušava razoriti obitelj, koja je bila okrutna prema njezinoj majci. Lijepa djevojka uspijeva u kuću unijeti paniku i obmanu jer uz manipulaciju koristi ono najbolje što ima - svoje tijelo.
U ovom nastavku "Otrovne Ivy" upoznajemo zanosnu Jaime Pressly, koja je većini gledatelja poznata po ulozi u seriji "Jack i Jill", ali i cjelovečernjim filmovima poput "Otkucaja smrti" "DOA: Dead or Alive", i "Ovo nije glupi film za mlade". Ne smijemo zapostaviti doprinos Megan Edwards, zapamćenoj po ulozi g ospođe Proudfoot u "Gospodarima prstenova: Prstenova družina", te Susan Tyrrell, zgodne plavuša iz hita "Plačljivko", s početka devedesetih. Da film ne bude samo melem za muške oči, pobrinuo se svojim stasom izvrstan Greg Vaughan, ("Čarobnice",'"Djeca kukuruza: Polje terora").

Komentari (0)

Foto