Tanka linija između ljubavi i mržnje (1996)

A Thin Line Between Love and Hate (Originalni naziv)

komedija romantika kriminalistički

Vječni ženskar susreće se sa naizgled neuhvatljivom ljepoticom

 
Režija: Martin Lawrence
Scenarij: Martin Lawrence
Uloge: Martin Lawrence, Lynn Whitfield, Regina King, Bobby Brown, Della Reese

Filmografija

Tanka linija između ljubavi i mržnje zgodna je mješavina komedije, iznenađenja, noćnog života hip-hop scene i otkrića jutra poslije. Martin Lawrence (Bad Boys) potpisuje režiju, a uz njega u filmu glume i dobitnica nagrade Emmy, Lynn Whitfield (The Josephine Baker Story) i Bobby Brown (Panther).

Darnell Wright ženskar je koji nema razloga sumnjati da živi u muškom svijetu. Žene misle da je neodoljivo šarmantan, a zašto i ne bi? Odan je svojoj majci, dobar je u poslu koji radi i odlučan da pruži zadovoljstvo gomili prekrasnih žena. Kada ugleda prelijepu i otmjenu Brandi Web, svim se sredstvima usredotoči na to da je osvoji. Na kraju prevladaju šarm, požuda i strast, a Darnell na teži način nauči da, kad se igraš, za to moraš i platiti.

Mnogo se teže riješiti Brandi negoli ju je bilo osvojiti – osobito kad shvati da ima konkurenticu. Kad Darnell napokon odluči reći joj da je kraj, Brandi se pretvara u opsjednutu fatalnu ženu koja progoni novu ljubav svojeg života. Kako je tako iskusnog ženskara mogla snaći tako okrutna sudbina?  


Komentari (0)

Foto