Tulum u avionu (2004)

SOUL PLANE (Originalni naziv)

komedija

Grupa otkvačenjaka željna ludog provoda osnuje vlastitu ekskluzivnu aviokompaniju

 
Režija: Jessy Terrero
Scenarij: Bo Zenga, huck Wilson
Uloge: Tom Arnold, Kevin Hart, Method Man, Snoop Dogg, K.D. Aubert

Filmografija

Što uzleti, mora i sletjeti, ali zabava predvođena Snoop Doggom i Kevinom Hartom traje neprestano. Ova otkačena komedija vjerno pokazuje kako bi izgledalo kada bi momci željni ludog provoda osnovali vlastitu aviokompaniju...

Nakon ponižavajućeg iskustva u avionu, Nashawn Wade (Kevin Hart) tuži aviokompaniju i uspije postići rekordnu nagodbu. Novac od nagodbe odluči korisno iskoristiti i osniva  Nashawn Wade Airlines, aviokompaniju iz vlastitih snova. Riječ je o ekskluzivnoj tvrtki koja ima mnoštvo sadržaja za zabavu poput seksi stjuardesa i non-stop funky glazbe koja putnike u prigodnom disku i kasinu dovodi do usijanja. Zabavu prekida bjelačka obitelj koja se slučajno nađe na jednom od letova. Avionom upravlja kapetan Mack (Snoop Dogg), a Nashawn će pokušati vratiti Giselle (K.D. Aubert), djevojku koja ga je ostavila jer nije bio dovoljno ambiciozan.

Zvjezdana postava, uključujući Toma Arnolda, Kevina Harta i hip-hop superzvijezde Method Mana i Snoop Dogga, pružit će nam pregršt izvornog humora u urnebesnoj komediji koja će ispuniti maštanja mnogih ljubitelja letenja.  Naime, na visini od 20 000 metara, krećući na put s potpuno novog Terminala X u Los Angelesu, tulum u avionu daje riječi "letjeti" jedno potpuno novo značenje. Film je nominiran za prestižnu nagradu  "BET Comedy Award".


Komentari (0)

Foto