Prazan grad (2007)

Reign Over Me (Originalni naziv)

drama

Slučajan susret dva cimera iz fakultetskih dana u potpunosti će promijeniti njihove živote

 
Režija: Mike Binder
Scenarij: Mike Binder
Uloge: Adam Sandler, Don Cheadle, Jada Pinkett Smith, Liv Tyler, Saffron Burrows

Filmografija

Adam Sandler, Don Cheadle, Jada Pinkett Smith i Liv Tyler glume u dirljivoj priči o muškarcu koji je izgubio vezu sa stvarnošću nakon iznenadnog gubitka žene i djece. Scenarist i redatelj Mike Binder, stvorio je zadivljujuću priču o prijateljstvu, razumijevanju, tuzi i novim počecima.

Kad su se 11. rujna 2001. srušili blizanci, Charlie Fineman (Adam Sandler) izgubio je sve za što je živio. Pet je godina prošlo otkako je izgubio obitelj i nekad uspješan i društven čovjek postao je povučena sjena samoga sebe. No sudbina će ponovno spojiti Charlieja i njegova nekadašnjeg cimera Alana Johnsona (Don Cheadle), koji ostane šokiran boli u kojoj se nalazi njegova stari prijatelj.
Iako se na površini čini da Alan ima sve, odnedavna tom uspješnom zubaru i nježnom ocu pritisak obiteljskih i poslovnih obveza vrlo teško pada. U tom presudnom trenutku u životu i Charlie i Alan trebaju pouzdana prijatelja da im pomogne prebroditi naoko nepremostive životne prepreke, a ponovno otkrivena moć prijateljstva predstavlja slamku spasa koja im je potrebna da krenu dalje, u budućnost, puni nade i optimizma.

Komentari (3)

Foto