Ljetovanje s leševima (2004)

BROKEN LIZARD'S CLUB DREAD (Originalni naziv)

komedija triler

Blagostanje i lude zabave na Pleasure Islandu poremeti pojavljivanje mrtvih tijela

 
Režija: Jay Chandrasekhar
Scenarij: Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan
Uloge: Elena Lyons, Dan Montgomery Jr., Tanja Reichert, Nat Faxon, Michael Weaver...

Filmografija

Komedija, prije svega namijenjena odraslima, "Ljetovanje s leševima" u sebi spaja estetiku horor-komedije kakvu je u devedesetih godinama prošlog stoljeća revitalizirao Wes Craven s dozom pomaknutog whodunit trilera. Redatelj i ko-scenarist, a i jedan od glumaca, Jay Chandrasekhar u takvom se izabranom okruženju odlično snalazi te uspijeva svoju originalnu viziju prenijeti na veliko platno bez ikakvih kompromisa.

Broken Lizard se vraća sa skupinom komičara čiji će vas humor jednostavno ubiti. Mislite li da ima išta zabavnije od odlaska na "Ljetovanje s leševima", promislite dvaput!
Pleasure Island je odmorište koje vodi ostarjeli roker Coconut Pete (Bill Paxton), i koje svojim gostima pruža alkoholom natopljenu zabavu bez prestanka. Na otok dolazi skupina mladih spremnih na neprestano tulumarenje zajedno sa zaposlenicima, koji su tu da bi im omogućili svaku vrstu zakonite, a i nezakonite, zabave.
Čini se kako će im se zamisli i ostvariti, dok se odjednom sa svih strana ne počnu pojavljivati mrtva tijela. Osumnjičeni su svi.

Komentari (0)

Foto