Tjelesni čuvar: Novi početak (2008)

Bodyguard: A New Beginning (Originalni naziv)

akcija drama

Tjelesni čuvar moćnog šefa Trijade mora zaštiti mladu djevojku

 
Režija: Chee Keong Cheung
Scenarij: Chee Keong Cheung, Oliver Morran
Uloge: Vincent Sze, Carl Ng, Richard Ng, Stephanie Langton, Cary-Hiroyuki Tagawa

Filmografija

Leung, vješti tjelohranitelj opasnog šefa Trijade, Wonga, dobiva misiju od iznime važnosti. On mora otputovati u Veliku Britaniju i zaštiti mladu djevojku koja bi mogla postati meta Wongovih neprijatelja.

Film Tjelesni čuvar – novi početak donosi priču o Leungu, odanom tjelohranitelju Wonga – poštovanog šefa Trijade u Hong Kongu. Leung Wonga čuva mnogo godina, čime je zaslužio veliko poštovanje svog šefa te jednaku količinu nepoštovanja njegova odmetnutog sina Yuena, koji misli da bi njegov otac trebao biti nemilosrdniji u svijetu podzemlja i tako jednom zauvijek dokazati svoj status.

Dolazak nepoznatog, ali očito opasnog igrača Kaija u Hong Kong, vođe Yakuza koji se naumio dokazati u hongkonškom svijetu podzemlja, dovede grad u stanje previranja. Dok izdaja, bolesne ambicije i pohlepa igraju glavnu ulogu u tom sukobu, Leungu je povjerena najvažnija misija u životu. Wong ga zamoli da otputuje u Veliku Britaniju i zaštiti mladu Britanku, Chloe.

Njezin je pravi identitet poznat samo Wongu, dok ni njegov vlastiti sin ne zna o čemu je riječ, što će ga navesti da izda oca i ugrozi ne samo obitelj nego i cijelo hongkonško podzemlje.


Komentari (0)

Foto