Jedinica (2006)

The Unit (Originalni naziv)

akcija triler ratni

Priča prati specijalni odred tajnih vojnih operativaca koji dijeluju van vojnog zapovjednog lanca

 
Režija: David Mamet, Steve Gomer, Steven DePaul
Scenarij: David Mamet, Eric L. Haney, Randy Huggins
Uloge: Dennis Haysbert, Scott Foley, Robert Patrick, Regina Taylor, Max Martini, ...

Filmografija

Pripadnici grupe za logistička istraživanja naoko su obični obiteljski ljudi koji tokom dana sjede u uredima da bi se kasnije posvetili svojim obiteljima. No to je samo paravan za njihov drugi, pravi posao. Oni su "Spacijalna postrojba", antiteroristička jedinica u sklopu specijalnih postrojbi koja funkcionira izvan uobičajenog zapovjednog lanca. Zaduženi za zatajne misije u SAD-u i izvan njega s ciljem brige za sigurnost stanovnika cijele planete...

"Spacijalna postrojba" je akcijska serija koja prati odred specijalnih operativaca koji riskiraju život na tajnim zadacima diljem svijeta, dok su njihove žene u domovini i čuvaju tajne svojih muževa.

Jonas Blane vodi ekipu na terenske zadatke te uzima pod svoje okrilje novaka Boba Gerhardta. U ekipi su Jonas, pukovnik Tom Ryan, Mack Gerhardt, Charles Grey, Hector Willliams i Bob Brown, sve odreda vrsni vojnici, koje povezuje jedinstven bratski osjećaj jer se u opasnim situacijama mogu osloniti jedni na druge. Jonasova žena Molly glavna je tješiteljica i savjetodavka suprugama koje se bore sa strahom i nesigurnošću koju osjećaju dok su njihovi muževi odsutni.


Komentari (2)

Foto