Jedna od dečki (2006)

My Boys (Originalni naziv)

komedija

Zgodna mlada sportska novinarka kroči kroz život unatoč tomu što je "jedna od dečki" iz redakcije

 
Režija: Arlene Sanford, Barnet Kellman, Victor Nelli Jr
Scenarij: Betsy Thomas, Courtney Lilly, Brendan Smith
Uloge: Jordana Spiro, Michael Bunin, Jim Gaffigan, Kyle Howard, Jamie Kaller, ...

Filmografija

Ljubavnici dođu i odu, a muški prijatelji mogu biti zauvijek. Međutim, tanka je linija između prijateljstva i ljubavi. Atraktivna 28-godišnja djevojka P. J. Franklin radi kao jedina žena u sportskoj redakciji novina Sun Times iz Chicaga i u stalnoj je potrazi za ljubavi svog života. Mlada novinarka hrabro kroči kroz život unatoč tomu što je "jedna od dečki" iz redakcije i usprkos zanimanju mnogih muškaraca koji je svakodnevno okružuju - njezina brata, bivšeg sustanara, bivšeg dečka i novinara iz rivalskih novina...

P. J. Franklin (Jordana Spiro) na prvi pogled tipična je mlada slobodna žena koja je uz to pametna, atraktivna osoba, uvijek otvorena za razna nova poznanstva. Njezini muški prijatelji ujedno su i njezina obitelj. Problem je što to ponekad utječe na njezin ljubavni život i muškarci s kojima izlazi ne znaju se nositi s njezinim važnim muškim prijateljima. P. J.-in zahtjevan i nimalo naivan pristup u izboru potencijalnih životnih partnera, mnoge zainteresirane muškarce plaši i dovodi do granice ludila. Stephanie Layne (Kellee Stewart) jedina joj je prijateljica koja je podučava kako se što ženstvenije odijevati i ponašati. No provođenje vremena u muškom društvu znači i mnoštvo zabavnih i zanimljivih stvari poput igranja pokera, gledanja utakmica ili jednostavno druženja u omiljenom baru. Za P. J., djevojku koja se našla u muškom društvu, takav neobičan život može biti izazovan, ali pitanje je hoće li kroz urnebesne komične situacije uspjeti naći ljubav svog života.

Ova polusatna humoristička serija u glavnoj ulozi predstavlja mladu i afirmiranu glumicu Jordanu Spiro. U samo desetak godina ova se glumica proslavila u dvadesetak poznatih serija ("JAG", "Buffy - ubojica vampira", "Beverly Hills 90210"...) i desetak filmova ("Must Love Dogs", "Argo", "Partners", "Living & Dying and Alone with Her").

Njezina brata Andyja Franklina u seriji "Jedna od dečki" glumi Jim Gaffigan, koji je odlično uprizorio muškarca kojemu glavnu riječ u kući vodi žena. Glumio je u serijama kao što su "Zakon i red", "Sex i grad", "Ed", "Lateline", "Conrad Bloom" te u mnogim filmovima. Poznat je i kao stand-up komičar i pisac, a među vodeće zvijezde današnjice lansirala ga je jednosatna komedija "Beyond the Pale". Michael Bunin glumi prodavača i vlasnika prodavaonice sportskih rekvizita, Kennyja Moritorrija koji je član P. J.-ina bližeg kruga prijatelja. Kenny ima problema sa ženama i nikako ne može svladati umijeće ljubavnih osvajanja. Još jedan prijatelj je ženskar Mike Callahan (Jamie Kaler), koji je nekada radio u Chicago Cubsima, a sada Kennyju pomaže voditi trgovinu sportskom opremom. Društvo upotpunjuje lik Bobbyja Newmana (Kyle Howard), sportskog novinara Chicago Tribunea, suparničkog magazina u vlasništvu jedne od najbogatijih gradskih obitelji. Bobby je P. J.-ina bivša ljubav, a sada novi prijatelj u neobičnoj ekipi serije "Jedna od dečki", koja će vas nasmijati, zabaviti i, prema riječima mnogih koji su je gledali, prikovati uz male ekrane.


Komentari (0)

Foto