ponedjeljak, 06.04.2020 11:40

Kraljevi leda (2007)

Ice Road Truckers (Originalni naziv)

dokumentarni reality show

Život izvan granica ljudskih mogućnosti

Borba za prevlast nad ledenim cestama uzdrmana je do temelja kad se Art Burke sukobi sa šefovima „VP Expressa“ Hughom Rowlandom i Vladom Pleskotom dok se u „Polaru“ Darrell Ward sukobi s vlasnikom Markom Kohaykewychem. Alex Debogorski zapne na ledu prevozeći teret vrijedan 500 tisuća dolara. A Lisa Kelly suoči se s najopasnijim prelaskom preko leda u svojoj kratkoj karijeri na ledenim cestama.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Alex Debogorski, Thom Beers, Hugh Rowland, Lisa Kelly

Filmografija

Otići na dva mjeseca u kanadsku tundru ili na zaleđenu Aljasku te se boriti sa snijegom, ledom i ostalim opasnostima koje ovakav način života nudi… to mogu samo Kraljevi leda!

Serija „Kraljevi leda“ pokazatelj je ljudske upornosti, snalažljivosti, borbe s vremenskim uvjetima, no najviše – opasnosti. Diljem kontinenta vozači se utrkuju preko zamrznutih jezera, rijeka i oceana. Dogodi li se i najmanja pogreška, pukne li led, vozači kamiona moraju se izboriti za svoj život prije nego umru od smrzavanja. Oluje, mećave, zatvorene ceste, neispitani skliski led – sve su to izazovi koje svakodnevno očekuju vozače golemih kamiona koji prevoze težak teret...

Komentari (0)

Foto