John Tucker mora umrijeti (2006)

John Tucker Must Die (Originalni naziv)

komedija romantika

Tri bijesne tinejdžerice odluče uništiti najpopularnijeg dečka u školi

 
Režija: Betty Thomas
Scenarij: Jeff Lowell
Uloge: Jesse Metcalfe, Brittany Snow, Ashanti, Sophia Bush, Arielle Kebbel

Filmografija

U ovoj klasičnoj romantičnoj teen komediji tri tinejdžerice koje je prevario lokalni zavodnik odluče uzvratiti udarac. U tom im planu pomaže nova cura u školi koja će učiniti sve kako bi postala dio popularne skupine. U filmu „John Tucker mora umrijeti“ glume i Jenny McCarthy, Penn Badgley i Dan Payne.

John Tucker (J. Metcalfe) najpopularniji je i najzgodniji dečko u školi te jedan od najboljih košarkaša. Lud je za djevojkama i već dugo provodi taktiku da izlazi s nekoliko njih istodobno i pazi da se ne poznaju. Jednoga dana tri njegove djevojke, Heather (Ashanti), Beth (S. Bush) i Carrie (A. Kebbel), slučajno se upoznaju i otkriju njegovu ljubavničku praksu. Nema druge nego da mu se osvete, i to tako da ga dovedu u poziciju da se osjeti ostavljenim i izigranim. Najjednostavnije je pronaći žrtvu, naime, naivnu djevojku u koju bi se on trebao zaljubiti i potom biti napušten. Najpogodnija im se učini novopridošla Kate (B. Snow).
"John Tucker Must Die" je zgodan, duhovit i simpatičan film za mlade, koji bi se mogao opisati kao otkvačena verzija "Djevojke s Beverly Hillsa" ili možda blage verzije "Američke pite". Ovaj veliki kino-hit u Americi potpisuje Betty Thomas, glumica i redateljica (najpoznatija po režiji komedija Dr. Dolittle i I Spy), a u glavnim ulogama su izvrsni mladi glumci J. Metcalfe, B. Snow i A. Kebbel.

Komentari (0)

Foto