Ljubav u Minnesoti (196)

Feelin Minnesota (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Sam je unajmio detektiva kako bi pronašao svoju ženu i brata koji su ga prevarili

 
Režija: Steven Baigelman
Scenarij: Steven Baigelman
Uloge: Keanu Reeves, Cameron Diaz, Vincent D'Onofrio, Delroy Lindo, Dan Aykroyd, ...

Filmografija

U svijetu blijedih i neinventivnih filmova, "Okus Minnesote" je potpuno osvježenje, simpatična i uvrnuta komedija koja vas posve sigurno neće ostaviti ravnodušnima. "Okus Minnesote" je film za gledatelje koji su poželjeli vidjeti nešto drugačije; film koji posjeduje danas rijetko prisutnu originalnost s pokojim utjecajem Tarantina, humora Monthyja Pythona, pa sve do referenci na velikane svjetske književnosti.

Freddie (Cameron Diaz) je striptizeta u prisilnom braku sa Samom Claytonom (Vincent D'Onofrio), računovođom kriminalca Reda (Delroy Lindo). Red ju je, naime, natjerao na neželjeni brak kako bi je kaznio zbog krađe novca iz njegovog kluba.

Kada Freddie upozna Samovog brata, Jjaksa (Keanu Reeves), iskre odmah počnu frcati i dvoje mladih ubrzo postanu ljubavnici. Jedina sitnica koja narušava idilu jest to što je Freddie u braku, a osim toga, Samov i Jjaksov odnos nije na zavidnom nivou, ili bolje rečeno - braća se ne podnose.

Uz sve to Freddie ukrade Samovu zalihu novca i nagovori Jjaksa na bijeg u Las Vegas. Sam unajmi detektiva, Bena Costikyana (Dan Aykroyd), da ih pronađe i osveti se...


Komentari (0)

Foto