Trči, debeli, trči (2007)

Run Fatboy Run (Originalni naziv)

komedija romantika sport

Kako bi osvojio djevojku koju voli Dennis odluči dokazati svoju odlučnost

 
Režija: David Schwimmer
Scenarij: Michael Ian Black, Simon Pegg
Uloge: Simon Pegg, Thandie Newton, Hank Azaria, Dylan Moran, Harish Patel

Filmografija

Redatelj i glumac David Schwimmer, koji nam je ostao u sjećanju kao Ross iz serije Prijatelji, režirao je ovu simpatičnu romantičnu komediju sa velikanima britanske komičarske scene u glavnim ulogama. Priča je to o smušenom muškaracu koji je cijeli život bježao od bilo kakve odgovornosti, no kada shvati da ne može živjeti bez žene koju voli, odluči dati sve od sebe kako bi nešto i promijenio.

Prije pet godina Dennis se trebao oženiti svojom trudnom zaručnicom Libby. No prepao se i na dan vjenčanja pobjegao koliko ga noge nose. Otada se vrti u krug.

Sada kada Dennis (Simon Pegg: Grindhouse) otkrije da se Libby (Thandie Newton: Hitna služba, Fatalna nesreća) spetljala sa snobovskim ambicioznim Whitom (Hank Azaria: Simpsoni), shvati da mora nešto učiniti. Prijavi se za maraton kako bi pokazao da nema odustajanja i tek tada otkrije koliko je znoja, napora i suza potrebno da se pretrče 42 kilometra. Nitko ne misli da će uspjeti, ali Dennis zna da mu je to posljednja i najbolja prilika da bude više od sprdnje. Za ljubav... za čast... za budućnost. Dennisova jedina nada je trči, debeli, trči.


Komentari (3)

Foto