Zmija (1994)

Viper / Bad Blood (Originalni naziv)

akcija

Bivši policajac mora pomoći bratu u nevolji koji je prevarom otuđio milijune od mafijaša

 
Režija: Tibor Takács
Scenarij: Neil Ruttenberg
Uloge: Lorenzo Lamas, Frankie Thorn, Hank Cheyne, Joe Son, Kimberley Kates

Filmografija

Travis Blackstone (Lorenzo Lamas) je bivši policajac koji radi kao kamiondžija. Travisa posjeti njegova bivša djevojka koja mu kaže kako se njegov brat Franklin opet uvalio u nevolje. Naime Franklin je prevarom otuđio milijunsku svotu novca od mafijaša koji se bavi pranjem novca. Travis krene pomoći bratu u nevolji...

Nakon što je uništio dokaze o bratovljevoj krivici, policajac Travis Blackstone (Lorenzo Lamas) osuđen je i poslan u zatvor. Po izlasku iz zatvora počinje raditi kao kamiondžija sve dok ga jednog dana ne posjeti bivša djevojka Rhonda (Frankie Thorn) sa lošim vestima.

Travis saznaje da je njegov brat Franklin (Hank Cheyne) ponovo u nevolji. Mora upotrijebiti sve svoje znanje borilačkih vještina kako bi pomogao bratu Franklinu koji se uvukao u sumnjiv posao sa nemilosrdnim gospodinom Changom, glavnim čovjekom banke koja se bavi pranjem novca. Iako Franklin tvrdi da je u pitanju manja suma novca, Travis otkriva da je njegov brat izveo prevaru vrijednu pet miljuna dolara i novac uložio u lažni posao sa nekretninama.

Ipak, Trevis odluči još jednom pomoći svom bratu. Novac koji služi kao mamac, smješten je u kamion sa smeće,, ali prije nego što Travis stigne do njega, njegova djevojka prodaje informaciju Changu koji hita na mjesto primopredaje,  željan osvete.


Komentari (0)

Foto