Preko pruge (2007)

Rails & Ties (Originalni naziv)

drama

Smrtonosni sudar poveže vozača vlakova i mladog dječaka koji je izgubio majku

 
Režija: Alison Eastwood
Scenarij: Micky Levy
Uloge: Kevin Bacon, Marcia Gay Harden, Miles Heizer, Marin Hinkle

Filmografija

Redateljski debi Alison Eastwood, kćeri višestruko nagrađivanog redatelja i glumca Clinta Eastwooda, priča je o neobičnom prijateljstvu vozača vlakova i mladog dječaka čija je majka izvršila samoubojstvo na tračnicama.

Boreći se sa depresijom i ovisnošću, Laura Danner (Root) odluči se oprostiti od života tako da odveze svoj auto - zajedno sa njenim sinom, Daveyem (Heizer) - pred nadolazeći vlak. Davey uspije pobjeći no njegova majka odlučno ostane na tračnicama. Bijesan, Davey se odluči suočiti sa vozačem, Tomom Starkom (Bacon) koji je siguran da je postupio kako treba kada nije zaustavio vlak. Dok čeka suđenje Tom je prisiljen provesti vrijeme sa suprugom, Megan (Harden), i njenim sve gorim zdravstvenim stanjem.

Dok Megan želi provesti svoje zadnje dane živeći život punim plućima Tom se odbija pomaknuti iz kuće i tamnog raspoloženja u koje se u ga uvukli posljednji događaji. No promjenu će donijeti Davey, i sam veliki ljubitelj vlakova, kad se pojavi na vratima Tomove kuće kako bi saznao odgovore na svoja pitanja i izbjegao udomitelje.


Komentari (0)

Foto