Najbolje iz Malibua (2003)

MALIBU'S MOST WANTED (Originalni naziv)

komedija kriminalistički

Sin budućeg guvernera želi postati raper iako svojim ponašanjem škodi očevoj kampanji

 
Režija: John Whitesell
Scenarij: Fax Bahr, Adam Small
Uloge: Jamie Kennedy, Taye Diggs, Anthony Anderson, Regina Hall, Blair Underwood...

Filmografija

"Najbolje iz Malibua", redatelja Johna Whitesella odlična je komedija koja tematizira prije nekoliko godina iznimno aktualnu pošast američke bijele mladeži koja je naprosto poludjela za hip-hop glazbom i kulturom.Jamie Kennedy odličan je kao odlučni Brad, a u filmu nastupaju još i sjajni Taye Diggs i Blair Underwood, ali i legende Ryan O'Neal te Bo Derek.

Da Bradu Gluckmanu nitko neće govoriti što da radi, pa čak ni njegov vlastiti otac, budući kalifornijski guverner, pokazuje nam urnebesna komedija o najboljem iz Malibua.Brad Gluckman (Jamie Kennedy) po svaku cijenu želi postati rap zvijezda te se već sad ponaša kao da to i jest.

Na taj način sramoti svoga bogatog oca Billa (Ryan O'Neal) koji se boji da mu se zbog sinova "glupiranja" smanjuju šanse da postane kalifornijski guverner. Kako bi stvari postavio na svoje mjesto, Billov voditelj kampanje Tom Gibbons (Blair Underwood) unajmi dva glumca da odigraju opake gangstere, otmu Brada i ostave ga usred Comptona, opasnoga geta. Tako bi se Brad trebao naučiti pameti i prigrliti svoj ugodan život.


Komentari (0)

Foto