Udana za opasnost (1996)

MOTHER, MAY I SLEEP WITH DANGER? (Originalni naziv)

triler

Priča o mladoj djevojci koju emocije vezuju za pogrešnog i nasilnog muškarca

 
Režija: Jorge Montesi
Scenarij: Claire R. Jacobs, Edmond Stevens
Uloge: Tori Spelling, Ivan Sergei, Todd Caldecott, Gabrielle Miller

Filmografija

Napeti triler "Udana za opasnost", redatelja Jorgea Montesija i scenarista Edmonda Stevensa, koji je svoj rad temeljio na istoimenome kriminalističkom romanu Claire R. Jacobs, pokazuje kako ljubav doista jest slijepa jer je najlakše manipulirati zaljubljenom osobom...

Hodala je s dečkom kakvog bi poželjela svaka djevojka na svijetu, sve dok se ispod uglancane vanjštine nije počela pokazivati prava narav opasnog nasilnika. Tada je shvatila da je "Udana za opasnost".

Laurel (Tori Spelling) je u vezi s dečkom iz snova svake žene, Kevinom (Ivan Sergei), koji je za nju spreman učiniti sve. Međutim, njegova odanost ima i lošu stranu – nikada je ne želi ostaviti samu, a kada Laurel poželi malo samoće, on odgovara agresivnošću. Upravo kada Laurel počinje pomišljati da Kevin možda i nije pravi muškarac za nju, njezina majka potvrđuje svoje sumnje o njegovom podrijetlu.

Slavna Donna iz popularne serije "Beverly Hills 90210", Tori Spelling, ovdje uvjerljivo utjelovljuje bezbrižnu djevojku, koju emocije vezuju za pogrešnoga čovjeka, čiju je hladnokrvnu proračunatost sjajno dočaralo još jedno poznato televizijsko lice Ivan Sergei, kojeg publika najbolje poznaje kao jednog od naslovnih likova serije "Jack i Jill".


Komentari (0)

Foto