Slagalica strave 3 (2006)

SAW III (Originalni naziv)

triler horror kriminalistički

Dvoje ljudi ima priliku za iskupljenje ili će umrijeti na okrutan i krvav način

 
Režija: Darren Lynn Bousman
Scenarij: Leigh Whannell
Uloge: Tobin Bell, Shawnee Smith, Angus MacFadyen, Bahar Soomekh, Donnie Wahlberg...

Filmografija

Treći izdanak zastrašujućeg horor-serijala "Slagalica strave" ponovno udružuje redatelja dvojke Darrena Lynna Bousmana i dvojicu kreatora serijala. Obilje tzv. grafičkog nasilja zaštitni je znak cijelog serijala pa tako i njegova trećeg izdanka. U glumačkoj ekipi ponovno se pojavljuje jedno uglednije ime - Bahar Soomekh, američka glumica iranskog podrijetla koja je tumačila istaknutu ulogu u Oscarima ovjenčanoj "Fatalnoj nesreći" te redateljskoj verziji "Syriane".ice Jamesa Wana.

John Kramer zvani Jigsaw i njegova pomoćnica Amanda izigrali su policiju i krenuli u novu "igru". Ovaj put Amanda je otela neurokirurginju Lynn Denlon kako bi operirala Jigsawa, koji je u fazi terminalnog moždanog tumora.

Amanda je stavila doktorici Lynn oko vrata eksplozivnu ogrlicu koja je priključena na otkucaje Jigsawova srca. Ako Jigsawo srce otkaže, Lynn s njim umire. Istodobno, igra je namještena i Jeffu, muškarcu koji pati jer mu je voljeni sinčić stradao u prometnoj nesreći te se želi osvetiti muškarcu koji mu je usmrtio dijete, ali i sucu koji ga nije osudio na 'primjerenu' kaznu.

Istodobno, Jeff zanemaruje svoju kćerkicu i suprugu. Jigsaw mu je odlučio, dakako na svoj način, ponuditi priliku da se osveti ili oprosti.

 


Komentari (1)

Foto