Blefer (2007)

Lucky You (Originalni naziv)

komedija drama romantika sport

Mladi kockar konačno dobije priliku da se suoči sa svojim ocem koji ga je davno napustio

 
Režija: Curtis Hanson
Scenarij: Eric Roth, Curtis Hanson
Uloge: Eric Bana, Drew Barrymore, Robert Duvall, Debra Messing

Filmografija

Priznati filmaš Curtis Hanson (L A. povjerljivo) i scenarist Eric Roth, dobitnik Oscara (za film Forrest Gump) uvode gledatelje u drame s visokim ulozima radnje smještene u svijet profesionalnih igrača pokera. Film je nominiran za nagradu „AFI International Award“ u kategoriji za najboljeg glumca.

Eric Bana (Troja, München) glumi Hucka Cheever, nadarena mladog kockara, koji dobije nekoliko lekcija o riskiranju i nagradama od pjevačice u usponu (Drew Barrrymore - Charlijevi anđeli) i njezine sestre (Debra Messing). U Svjetskoj seriji u pokeru mu sad slijedi natjecanje s vlastitim ocem (Robert Duvall), s kojim nikad nije bio blizak, što mu daje dodatnu snagu da se okuša u svijetu gdje postoje samo gubitnici i pobjednici.
Žena koja igra protiv Hucha Cheevera (Eric Bana) zove se Jennifer Harman i aktualna je profesionalna pokerašica i jedina žena koja ima dvije narukvice sa svjetskih turnira. Ime glavnog lika Hugha Cheevera dovoljan je znak počasti profesionalcu Hucku Seedu koji je 1996. bio svjetski prvak.

Komentari (2)

Foto