Otkucaji života (2000)

STRANGER THAN FICTION (Originalni naziv)

triler crna komedija

Četvoro prijatelja zataškavajući ubojstvo sve se više upliću u probleme

 
Režija: Eric Bross
Scenarij: Tim Garrick, Scott Russell
Uloge: Mackenzie Astin, Todd Field, Dina Meyer, Natasha Gregson Wagner, Michael Flynn

Filmografija

Još od filma "Pakleni šund", u trilerima i crnim komedijama postalo je pomodno gledati kako nekoga ubijaju i potom se zabavljati dok se glumci sve više zapleću u mrežu krvavih tragova koje za sobom ostavljaju...

Njihov prtljažnik je pun mrtvaca, a rješenje se ne nazire. Četiri prijatelja pokušavaju zataškati ubojstvo, ali sve se više upliću u krvavo putovanje na kojem će otkriti tajne koje nisu željeli doznati.

Četiri prijatelja iz Lake Cityja; Violet (Natascha Gregson Wagner), Austin (Todd Field), Emma (Dina Meyer) i Jared (Mackenzie Astin), u teškom su psihičkom stanju nakon što jedan od njih prizna da je homoseksualac i da je upravo ubio čovjeka koji ga je nasilno napao. Ignorirajući razumna rješenja poput odlaska na policiju, prijatelji odluče prikriti ubojstvo. Uskoro situacija od loše postaje gora kada nespretna družina, da bi prikrila prvo ubojstvo, ubija još ljudi i ostavlja nove krvave tragove. Nije sve kako se čini i uskoro doznajemo da se nisu svi prijatelji predstavili u pravom svijetlu, a nakon što je Violet nađena obješena, tajne se počinju razotkrivati.

"Otkucaji života" jedan je od filmova u kojima će se gledatelji moći zabavljati dok gledaju kako likovi postaju sve okrutniji i bešćutniji jedni prema drugima. Mladi redatelj Eric Bross, u skladu s filmskom modom, uspio je napraviti film s nekoliko uspješnih duhovitih scena i okreta koje će nas svakako zaintrigirati.


Komentari (2)

Foto