Savršena supruga (2001)

THE PERFECT WIFE (Originalni naziv)

triler drama

Leah se udala za doktora kojeg smatra odgovornim za bratovu smrt kako bi mu se osvetila

 
Režija: Don E. FauntLeRoy
Scenarij: George Saunders, Richard Dana Smith
Uloge: Perry King, Shannon Sturges, Lesley-Anne Down, William R. Moses, ...

Filmografija

"The Perfect Wife" interesantan je triler redatelja Dona E. Faunt LeRoya, koji je karijeru započeo kao snimateljski pomoćnik, potom je postao direktor fotografije, a onda i redatelj. Don E. FauntLeRoy uglavnom radi u televizijskim produkcijama.U glavnim su ulogama Perry King, (The Day After Tomorrow) i Shannon Sturges, unuka kultnog hollywoodskog filmaša Prestona Sturgesa, 1996. u izboru magazina People izabrana među 50 najljepših na svijetu.

U prometnoj nesreći strada mladi Ruben Tyman, kojem liječnik Robert Steward, koji se slučajno našao na mjestu zbivanja, ne uspijeva pomoći, pa mladić premine.

U bolnici Rubenova privlačna sestra Leah dočuje da je muževni dr. Steward prvo pomogao drugoj žrtvi nesreće i zbog toga zaključi da je odgovoran za smrt njezina brata, s kojim je bila u neobičnom emocionalnom odnosu, zapravo opsesivno zaljubljena.

Još istog dana Leah krišom skine drugu žrtvu nesreće s aparata za održavanje života, a godinu kasnije uda se za dr. Stewarda, s namjerom da se osveti njemu i njegovim najbližima.

 


Komentari (0)

Foto