Prazne priče (2007)

All Hat (Originalni naziv)

komedija vestern

Zatvorenik se nakon izlaska iz zatvora vraća kući gdje se suprotstavlja lokalnom moćniku

 
Režija: Leonard Farlinger
Scenarij: Brad Smith
Uloge: Rachael Leigh Cook, Luke Kirby, Keith Carradine, Lisa Ray, Ernie Hudson

Filmografija

Brad Smith napisao je scenarij prema svome noir romanu, redatelj je Leonard Farlinger (The Perfect Son), a producentica Jennifer Jonas (Monkey Warfare, Childstar).

Ray Dokes (Luke Kirby) upravo je izašao iz zatvora. Vraćajući se kući, otkriva da se krajolik njegova djetinjstva promijenio. Zgrade niču nasred pastirskih livada poput kakva osipa. Odlučan u namjeri da se kloni nevolja, Ray se uputi na farmu svoga starog prijatelja Petea (Keith Carradine), teksaškog kauboja čiji dugovi rastu brže nego njegov kukuruz.
Sonny Stanton (Noam Jenkins), nasljednik dinastije koja se bavi rasnim konjima, odlučio je kupiti sve farme kako bi sagradio teren za golf. Jedna takva farma pripada Etti Parr (Lisa Ray), Rayovoj staroj ljubavi. Čini se da je samo ona dovoljno hrabra da se suprotstavi Sonyju. Ray se poveže s Chrissie (Rachael Leigh Cook), sjajnom džokejkom, i pokuša se riješiti Sonnyja.
Kada iz Stantonovih staja nestane milijune dolara vrijedan konj, Sonnyja obuzme očaj i on naredi da se izvrši ovrha nad preostalim farmama. Ray stoga smisli prijevaru kojom bi se zauvijek trebao riješiti Sonnyja. Jedan krivi potez i Ray će opet završiti u zatvoru...

Komentari (0)

Foto