Worthov dobitak (1989)

WORTH WINNIG (Originalni naziv)

komedija

Zgodni i prepotentni zavodnik zagrizao je u ljubavni kolač koji neće lako prožvakati

 
Režija: Will Mackenzie
Scenarij: Josann McGibbon, Dan Lewandowski
Uloge: Mark Harmon, Madeleine Stowe, Lesley Ann Warren, Maria Holvoe, Mark Blum, ...

Filmografija

Redatelj filma "Worthov dobitak", Will Mackenzie, najpoznatiji je po televizijskoj seriji "Svi vole Raymonda", ali i po svojim izletima u glumu i glasu naratora kojega često posuđuje filmskoj industriji. Nekoliko je puta nominiran za nagradu Emmy, a dobitnik je triju DGA nagrada. Glumcu Marku Harmonu ovo nije prva uloga lomitelja ženskih srdaca.

Tri ogorčene i prevarene žene traže zadovoljštinu, a netko će gorko platiti za svoje laži i obmane.Taylor Worth (Mark Harmon) privlačan je televizijski meteorolog i totalni muški gad koji nikada nije imao problema sa ženama, a sve ljubavne prepreke uvijek je svladavao s lakoćom.

Njegov život slobodnog zavodnika, bez pretjeranih ljubavnih nevolja, propada kad se nespretno okladi sa svojim prijateljima. U samo tri mjeseca, Taylor mora naći i zavesti tri žene koje će pristati na vjenčanje. Ne oklijevajući, kreće u akciju i zavodi naivnu plavušu, iskusnu stariju ženu te hladnu i ogorčenu glazbenicu klasične muzike.

Ni jedna od njih nije po njegovoj mjeri, ali da bi dobio okladu, sve tri snima na kameru kako izgovaraju sudbonosno "da". Dokaz koji je kradomice snimio za svoje prijatelje, kompromitirajući je materijal za iskorištene žene. Kad otkriju da su prevarene, njih tri se udružuju da dobiju zasluženu osvetu i zadovoljštinu te nauče Taylora značenje riječi ljubav.

 


Komentari (0)

Foto