Sin zmaja (2006)

SON OF DRAGON (Originalni naziv)

akcija avantura fantastika

Sitni ulični lopov se odluči oženiti princezom kako bi se dokopao dvorskog blaga

 
Režija: David Wu
Scenarij: Jacqueline Feather, David Seidler
Uloge: David Carradine, John Reardon, Desiree Ann Siahaan, Rupert Graves, ...

Filmografija

Devil Boy (D. B) je sitni ulični lopov koji se sa prijateljem Birdom nastoji domoći dvorskog blaga. D.B shvati kako mu je jedini i njalakši način da oženi princezu Li Wei. No stvari se zakopliciraju kada se upletu Ting Ting, žena obučena za borbe mačem i opasni Princ sa Sjevera...

On je Devil Boy (D. B), sitni, ulični lopov koji krade kako bi nahranio djecu sa ulice na kojoj je i sam odrastao. Pametnjkavić D. B će smisliti da se sa prijateljem Birdom domogne dvorskog blaga, a najlakši i najbolji način je da oženi princezu Li Wei koja ga potpuno opčinjava.
Posrećiti će mu se, jer se princezi Li Wei baš tada predstavljaju prosci. Među njima je Princ od Sjevera, opasni kandidat koji je politički izbor samog Guvernera, princezinog oca. D.B. će odmah osvojiti princezino srce koja nagovara oca da potencijalni kandidati prođu test snage i izdržljivosti.
Izgleda da D.B. ima šanse, ali stvari se kompliciraju kada se uplete Ting Ting, žena obučena za borbe mačem, a zadužena od same princeze da drži D.B-ja na sigurnom. Ono što princeza ne zna je da je Ting Ting odavno zaljubljena u D.B-ja. Ljubomora i ljutnja će toliko razjedati Ting Ting da će biti spremna da pomogne Princu od Sjevera u njegovim prljavim igrama i smicalicama koje priprema za D.B-ja.

Komentari (0)

Foto