Opasno plavetnilo (2005)

Into The Blue (Originalni naziv)

akcija kriminalistički avantura

Dvoje mladih i iskusnih ronioca daje se u potragu za davno nestalim gusarskim blagom

 
Režija: John Stockwell
Scenarij: Matt Johnson
Uloge: Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan, Ashley Scott, Josh Brolin

Filmografija

Inspirirana filmom "The Deep" britanskog redatelja Petera Yatesa, dolazi nam ovaj film o skupini mladih koji pokušava pronaći potonuli brod prepun zlata, no, oni nisu jedini koji se želi domoći blaga i u priču se uskoro upliću okrutni dileri kokainom.

Jared Cole (Paul Walker) zarađuje za život spašavajući terete iz olupina s dna mora i živi s djevojkom Samanthom (Jessica Alba), stručnjakinjom za morske pse. Iako je par sretan načinom života koji vode na otoku, Jared sanja o životu na visokoj nozi. Jednog dana posjeti ih Bryce Dunn (Scott Caan), Samin školski prijatelj. Bryce i njegova djevojka Amanda (Ashley Scott) došli su na Bahame kako bi se dobro proveli, zabavljali i ronili, pa im Sam i Jared pokazuju najbolja mjesta uz obalu gdje mogu provesti odmor. Roneći s prijateljima, Jared pronađe olupinu aviona korištenu za krijumčarenje droga i pomisli kako je to šansa koju je čekao čitav život.



Najveći šarm i atrakcija "Opasnog plavetnila" svakako jesu prelijepe djevojke u bikinijima, atraktivni i mišićavi muškarci te rajsko plavo more oko Bahama. Upravo te, svoje najveće adute, film naveliko iskorištava. Štoviše izborom glumačkom tima, koji čine Paul Walker, Scott Caana, kojeg gledamo u "Hawaii Five-0", te seksi djevojaka, Jessice Albe i Ashley Scott, film jasno daje do znanja što je na prvom mjestu. Ako tome dodamo da aduti nisu samo lijepa tijela, već zaista poznate i vrsne glumačke face, te ako ih smjestimo u akcijski triler prepun iznenađenja, dobit ćemo komplet kojem je vrlo teško odoljeti.

Komentari (2)

Foto