Herbie: Punom brzinom (2005)

HERBIE: FULLY LOADED (Originalni naziv)

komedija avantura fantastika

Legendarni Herbie se vratio ali ovaj put još je jači, brži i nepredvidljiviji

 
Režija: Angela Robinson
Scenarij: Thomas Lennon, Robert Ben Garant
Uloge: Lindsay Lohan, Michael Keaton, Matt Dillon, Breckin Meyer, Justin Long, ...

Filmografija

Davne 1968. snimljen je nezaboravni obiteljski klasik "Love Bug", uzbudljiva priča o čudesnom Volkswagenu 'Bubi'. Originalni film doživio je nekoliko nastavaka i televizijsku seriju, a 2005. godine i suvremenu inačicu. U njoj neodoljivi automobil vozi jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda današnjice, vrckasta Lindsay Lohan.Novi 'Heribe' izvrsno je prošao na kino-blagajnama i vrijedi ga preporučiti gledateljima svih generacija. Simpatičnoj Lindsay Lohan društvo su cijenjeni glumci poput nekadašnjeg Batmana Michaela Keatona i slavnoga Mata Dillona...

Obitelj Peyton oduvijek je opsjednuta brzinama i automobilskim utrkama. Ipak, nakon što je preživjela opasnu nesreću, karijera i život mlade Maggie Peyton (L. Lohan) razvijaju se u drugom pravcu, pa ona upravo završava fakultet.
Nakon što Maggie diplomira, njezin tata Ray (M. Keaton) na jednom joj otpadu kupi skromni dar Volkswagen"Bubu". Maggie ubrzo otkrije da "Buba" nije običan automobil već stroj s dušom i čudesnim moćima, koji je u utrci teško pobijediti.

Komentari (0)

Foto