Koja je ona prava? (2008)

Definitely, Maybe (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Desetogodišnja Maya prisili oca da joj ispriča priču o njenom rođenju

 
Režija: Adam Brooks
Scenarij: Adam Brooks
Uloge: Ryan Reynolds, An Nguyen, Matthew Mason, Rick Derby

Filmografija

Redatelj i scenarist, Adam Brooks (Wimbeldon, The Invisible Circus) donosi nam zabavnu romantičnu komediju sa Ryanom Reynoldsom i novom dječjom zvijezdom, Abigail Breslin, u glavnim ulogama. Ryan glumi muškarca koji se prisjeća svojih triju najvećih ljubavi ne sluteći da će ponovo probuditi onaj stari plamen.

Will Hayes (Ryan Reynolds) je politički savjetnik koji se nalazi usred neugodnog razvoda. Njegova desetgodišnja kći Maya (Abigail Breslin), nesretna što se njeni roditelji rastaju, želi saznati od svog oca kako su se on i majka prvi puta upoznali. Will se prisjeća vremena kada je bio naivan i mlad došljak iz Winsconsina u New York, koji se nadao da će raditi na predsjedničkim izborima. Privikavajući se na veliki grad, Will upoznaje žene koje će obilježiti njegov život. Emily (Elizabeth Banks) je normalna i draga djevojka na koju se je uvijek mogao osloniti, April (Isla Fisher), bila je ujedno i najbolja prijateljica, kojoj se uvijek mogao povjeriti, a Summer (Rachel Weisz), ambiciozna i lijepa novinarka. Da ne otkrije Mayi u početku koja je od tri djevojke bila njena majka, Will mijenja njihova imena, a kroz priče o lijepim, ali i tužnim trenucima, otkriva Mayi i sebi više nego što se nadao.



Od legendarnog producenta Tima Bevana, koji nam je, između ostalog, donio kultne filmove poput "Fargo", "Veliki Lebowski", "Noć glupih mrtvaca", ali i romantične komedije poput "Zapravo ljubav", "Četiri vjenčanja i sprovod", "Dnevnik Bridget Jones", stiže još jedna odlična romantična komedija koju je napisao i režirao Adam Brooks, kojeg se ponajviše sjećamo kao scenarista "Francuskog poljupca" s Meg Ryan i Kevinom Klinom, koji je dobio i manju ulogu u večerašnjem filmu. Glavna uloga pripala je Ryanu Reynoldsu, kojeg smo nedavno mogli gledati u kinima u "U Tuđoj koži", prelijepoj Elizabeth Banks, koju znamo iz "Zack i Miri snimaju pornić”, Kevina Smitha, te poznatoj Rachel Weisz i Isli Fisher.

Komentari (5)

Foto