Pustinjski grom (1998)

DESERT THUNDER (Originalni naziv)

akcija

Novooformljena skupina komadosa mora sabotirati prijeteće iračke projektile sa antraksom

 
Režija: Jim Wynorski
Scenarij: Lenny Juliano
Uloge: Tim Abell, Daniel Baldwin, Ari Barak, Melissa Brasselle, Marc Casabani, ...

Filmografija

"Pustinjski grom" klasičan je film iz radionice Jima Wynorskog ("Nevidljivi lovac", "Operacija Pandora"). Prije same utrke s vremenom imamo priliku vidjeti likove u svakodnevnim aktivnostima te upoznati njihove karakterne osobine. Kada se otvore paklena vrata akcije, svaki, pa i najmanji detalj koji znamo o tim prekaljenim vojnicima, stvorit će gotovo nepodnošljivu napetost...

Najveći gradovi Europe u opasnosti su od iračkih projektila s antraksom. Ujedinjeni narodi ne žele dopustiti otvoreni napad po vojnim ciljevima u Iraku pa Sjedinjenim Državama ne preostaje drugo nego oformiti poseban udarni tim.

Bivšem pripadniku zračnih snaga, Leeju Milleru (Daniel Baldwin), zadano je osnivanje samoubilačkog tima zaduženog za sabotažu opasnih projektila. Svjestan da ovakvi zadaci zahtijevaju radikalne borce, Miller okuplja neobičnu ekipu sastavljenu od otpadnika iz vojske i problematičnih tipova. No hoće li novooformljena skupina komandosa stići na vrijeme?

Daniel Baldwin ("Paparazzi", "Vampiri") izvrstan je kao vođa neobičnog tima, a inventivan kraj iznenadit će i najokorjelijeg ljubitelja akcijskih filmova!


Komentari (0)

Foto