Dunston u hotelu (1996)

Dunston Checks In (Originalni naziv)

komedija obiteljski avantura

Zgode i nezgode istreniranog orangutana u luksuznom hotelu

 
Režija: Ken Kwapis
Scenarij: John Hopkins
Uloge: Jason Alexander, Faye Dunaway, Eric Lloyd, Rupert Everett, Graham Sack, ...

Filmografija

Komedija "Dunston u hotelu" šaljiva je filmska fantazija o životu u velikom hotelu velegrada, gdje stvari krenu po zlu kada pristigne neočekivani životinjski gost. Film će posebno biti simpatičan mlađim gledateljima koji će uživati u zgodama nestašnog majmuna i jurnjavi po hotelskim sobama. Okružje velikog hotela predstavlja odličnu scenografiju za komičnu igru u kojoj će dva dječaka, koji su do tada živjeli u dosadi, uz pomoć dlakavog prijatelja napokon na pravi način uživati u svojem djetinjstvu.

Dunston je pravi Indiana Jones među majmunima, a u hotelu "Majestic" u kojem je odsjeo, u očima gostiju izgledat će kao King Kong koji pred sobom sve ruši i uništava.

"The Majestic" je luksuzni hotel s pet zvjezdica, a njegov menadžer Robert Grant (Jason Alexander) predan je u namjeri da svi njegovi gosti budu na vrijeme usluženi i zadovoljni. Međutim, njegovi sinovi Brian (Graham Sack) i Kyle (Eric Lloyd) pravi su nevaljalci. Robert, na radost svoje hladne i proračunate šefice mrs. Dubrow (Faye Dunaway), otkriva da bi njegov hotel mogao dobiti šestu zvjezdicu ako inspektor, koji će pod krinkom gosta odsjesti u hotelu, pozitivno ocijeni hotel. Tada se kao gosti prijavljuju lord Rutlidge (Rupert Everett) i njegov dobro istrenirani orangutan Dunston. Lukavi i nadasve smiješan majmun Dunston, koji je treniran da bude kradljivac dragulja, pokušava pobjeći od kriminalnog života uz pomoć nestašnih Kylea i Briana. U nevjerojatnoj zbrci njih trojica će možda uništiti šanse hotela da dobije još jednu zvjezdicu i natjerati njegova menadžera u ludilo.

 


Komentari (0)

Foto