Imam te! (1985)

GOTCHA! (Originalni naziv)

akcija komedija romantika

Dvojica prijatelja u potrazi za avanturom i djevojkama odlaze na proputovanje Europom

 
Režija: Jeff Kanew
Scenarij: Dan Gordon, Paul G. Hensler
Uloge: Anthony Edwards, Linda Fiorentino, Nick Corri, Alex Rocco, Marla Adams, ...

Filmografija

Ovo je film o odrastanju i sazrijevanju. U glavnim su ulogama Linda Fiorentino, glumica posebne karizme, živih, inteligentnih i senzibilnih očiju, tamne kose i duboka glasa (Ljudi u crnom, The Last Seduction) te A. Edwards koji je bljesnuo tek s TV serijama devedesetih.

“Gotcha!” je djetinjasta, ali popularna igra na kalifornijskom sveučilištu. Poput paintballa, studenti jedni druge vrebaju i gađaju oružjem napunjenim kuglicama boje. Student veterine Jonathan (Anthony Edwards) možda i nije popularan na predavanjima, ali u “Gotcha!” je nenadmašan. Njegove vještine u igri dobro će mu doći kada na praznicima u Parizu upozna tajanstvenu Sashu (Linda Fiorentino), koja ga uplete u mrežu međunarodne špijunaže.


 


Jedna od prvih uloga lijepe Linde Fiorentino je upravo ova, u kojoj glumi  misterioznu ženu koja zavodi Anthonyja Edwardsa, najpoznatijeg po ulozi doktora Greena u “Hitnoj službi”. Snimljen na lokacijama Pariza i Berlina, film funkcionira kao špijunski triler, koji nas istovremeno uspijeva zabaviti i nasmijati, i avantura u kojoj nevini student u gradu snova pronalazi fatalnu seksi ženu, s kojom bježi tajnim agentima i zakulisnim igrama. 

 


Komentari (0)

Foto