Moderni dečki (2006)

MODERN MEN (Originalni naziv)

komedija

Serija prikazuje na duhovit i istinit način priču o muškoj perspektivi modernih romantičnih odnosa

 
Režija: Terry Hughes
Scenarij: Mike Teverbaugh, Aaron Peters, Marsh McCall
Uloge: Josh Braaten, Max Greenfield, Eric Lively, Marla Sokoloff, George Wendt, ...

Filmografija

Nagrađivani i slavljeni producent Jerry Bruckheimer za svoj je prvi rad na polju televizijske komedije odabrao originalnu priču o muškoj perspektivi modernih romantični odnosa. "Moderni dečki" pokazat će nam kako mnogo toga znaju iz prve ruke, ali i da još više toga ne znaju, što ih ponekad ne priječi da se prave stručnjacima...

Tim Clarke (Josh Braaten), Kyle Brewster (Max Greenfield) i Doug Reynolds (Eric Lively) prijatelji su iz djetinjstva koji se sada nalaze u različitim životnim fazama. Tim se prilično ugodno osjeća u svijetu zabave i spojeva, ali ima problema s uspostavljanjem dublje emocionalne povezanosti, Doug se nikako ne može odvojiti od svoje bivše supruge, a Kyle je zakleti neženja čijem osvajačkom šarmu malo koja žena može odoljeti. Ono u čemu se slažu jest to što su svjesni kako je u današnje vrijeme potrebno mnogo više kako bi žena bila sretna i zadovoljna jer su današnje djevojke usmjerene na karijeru, te najčešće i ne trebaju muškarce. Pravi primjer za to jest Timova mlađa sestra, studentica prava Molly Clarke (Marla Sokoloff), koja prijatelje često prosvijetli u situacijama koje im se čine bezizlaznima.

Što je muškarcima činiti kako bi se pokazali kompetentnijim kandidatima? Trebaju li naučiti kineski, postati vrhunski kuhari ili pisati poeziju? Imaju li se uopće u koga ugledati, kada im je najbliži uzor Timov simpatičan, ali tri puta oženjen otac Tug (George Wendt)? Čini se kako će im zatrebati stručna pomoć, i to u obliku slavne životne trenerice, doktorice Stangel (Jane Seymour), čiji će ih savjeti često i zaboljeti, ali će im svakako pomoći da se bolje snađu u svakodnevnim situacijama koje imaju veze sa suprotnim spolom.

Polusatna humoristična serija "Moderni dečki" daje nam duhovit, ali i prilično istinit uvid u muške strahove da ženama ne mogu biti dovoljno dobri. Iako napravljena prvenstveno s namjerom zabave, mnogi će muški gledatelji u njenim epizodama prepoznati i svoje osjećaje, što ovu seriju izdiže nad dobar ostatak konkurentske produkcije.

U glavnim ulogama gledamo tri mlade nade, Josha Braatena, Maxa Greenfielda i Douga Reynoldsa. Braaten je široj publici najpoznatiji kao Toby u filmu "Glup i gluplji 2", a pojavio se i u cijelom nizu humorističnih i kriminalističkih serija kao što su"Less than perfect", 'That "80's show", "CSI: Miami" ili "Life on a stick". Max Greenfield na sebe je skrenuo pažnju televizijske publike ulogom pozornika Lea u sjajnoj seriji 'Veronica Mars', a znamo ga i iz manjih nastupa u "Gilmoreiceu" i "Školskim tajnama". Posljednji član vodećeg trojca je Eric Lively, koji iza sebe ima uloge u hvaljenoj seriji "The L word", kao i nezavisnim filmovima "Route 66", "Brainstorm" ili "Uprising", a glumio je i u hitu "Američka pita".

 

Komentari (0)

Foto